top of page

ontdek onze formules

Is jouw werkweek moeilijk op voorhand te voorspellen? Of weet je al maanden op voorhand vanaf welke locatie je zal werken? Jij kiest of je gaat voor een 'no strings attached' dagpas, een flexibele 10-beurten kaart of een voordelig maandabonnement. 

dagpas

€18/dag

Kom flexwerken wanneer het jou uitkomt, zonder verplichtingen. Je boekt een beschikbaar plekje via de boekingstool, en komt tussen 9u30 en 18u30 werken aan jouw gereserveerd bureau.

dagpas kleiner.jpg

tienbeurtenkaart

€150 (€15/dag)

Je komt graag flexwerken, maar weet niet precies hoeveel dagen per maand? Met de tienbeurtenkaart kies je 10 dagen over een periode van 6 maanden. Je start op een (beschikbare) dag naar keuze en alle volgende werkdagen reserveer je via de boekingstool. In je account volg je je resterende beurten op de voet.

beurtenkaart kleiner.jpg

maandpas

€200 (±€10/dag)

Hou je van zekerheid en ben je op zoek naar een vastere werkplek? Dan is ons maandabonnement wat je zoekt. Voor €200/maand reserveer je zo vaak als je wil. Met een maandpas hoef je niet op voorhand te reserveren, we zorgen ervoor dat je plek de hele maand beschikbaar is. Dit abonnement is voordeliger vanaf 14 dagen/maand.

maandpas kleiner.jpg

Nog vragen over onze formules?

Grote kans dat je het antwoord vindt tussen onze veelgestelde vragen.

bottom of page