top of page

veelgestelde
vragen

Heb je een vraag over het flexwerken in onze coworking space? Grote kans dat je het antwoord hieronder terugvindt. Toch nog een andere vraag? Neem dan contact op via de contactpagina.

 • Waar is sam coworking gelegen?
  Ons adres is Torhoutsesteenweg 111, 8400 Oostende (interieurwinkel LETT).
 • Wat zijn de openingsuren van de coworking space?
  sam coworking is geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 18u30. Op zondag en maandag is de coworking space gesloten.
 • Is er parkeermogelijkheid?
  In de zijstraten van de Torhoutsesteenweg kun je gratis parkeren. Voor de deur is parkeren betalend (via 4411 of betaalautomaat). sam coworking is zeer vlot per fiets bereikbaar. Op 100 meter afstand is ook een bushalte voor de buslijn die in verbinding staat met station Oostende.
 • Hoeveel werkplekken zijn er beschikbaar?
  Er zijn 8 bureaus aanwezig, de beschikbaarheid kan je controleren via onze boekingstool.
 • Wordt er gewerkt in stilte of mag er gepraat worden?
  In principe kan er gewoon gepraat worden in de ruimte. Samenwerken kan en mag. Natuurlijk altijd met respect voor de andere flexwerkers. Het is toegelaten om videocalls te doen, mits gebruik van een koptelefoon (zelf te voorzien). sam coworking is een door gordijnen afgesloten ruimte. Deze gordijnen zijn semi-doorzichtig en geluiddempend, wat zorgt voor een minimaal geluid vanuit de LETT. showroom. Er speelt ook muziek op de achtergrond.
 • Hoe reserveer ik een flexdesk?
  Reserveren kan online via onze website Op de homepagina kun je de gewenste formule selecteren. Daarna word je doorverwezen naar de boekingspagina. In de agenda kun je een gewenste startdatum selecteren, bevestigen en daarna ook online betalen. Je ontvangt na betaling automatisch een bevestigingsmail. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk.
 • Tussen welke formules kan ik kiezen?
  Jij kiest of je gaat voor een 'no strings attached' dagpas, een flexibele tienbeurtenkaart of een voordelig maandabonnement. Meer info hieronder!
 • Hoe werkt de dagpas?
  Met een dagpas kom je flexwerken wanneer het jou uitkomt, zonder verplichtingen. Je boekt een beschikbaar plekje via de boekingstool, betaalt online en bent welkom op de dag van reservatie tussen 9u30 en 18u30.
 • Hoe werkt een tienbeurtenkaart?
  Voor onze tienbeurtenkaart betaal je €150 of €15 per dag, waardoor één beurt goedkoper uitkomt dan telkens een dagpas te nemen (€18/dag). De 10 beurten worden toegevoegd aan je persoonlijke account en blijven 6 maand geldig. Reserveer een dag via de boekingsagenda en je zal zien dat er 1 beurt wordt afgetrokken van de beschikbare beurten.
 • Hoe werkt een maandabonnement?
  Met ons maandabonnement kom je flexwerken wanneer je maar wil. De maand gaat in op een startdatum naar keuze, en loopt een maand later af. Voor een maandabonnement betaal je €200 en deze formule komt goedkoper uit vanaf 14 dagen/maand. Met een maandpas hoef je niet te reserveren, wij reserveren deze maand een flexdesk die steeds tot je beschikking staat.
 • Wat is het annuleringsbeleid voor reserveringen?
  24u of meer op voorhand kan je je reservering kosteloos annuleren. Dit kan enkel via e-mail naar info@sam-coworking.be . Bij een tijdige annulering krijg je het volledig bedrag van die sessie terugbetaald. Annuleer je tussen 24 en 12u op voorhand? Dan storten we de helft van het betaalde bedrag terug. Later dan 12u op voorhand vragen we om wel te verwittigen dat je niet aanwezig zal zijn, maar storten we het betaalde bedrag niet terug.
 • Welke voorzieningen zijn inbegrepen bij de werkplek?
  Elke flexdesk heeft een ruim bureau met 2 stopcontacten en een comfortabele, in hoogte verstelbare bureaustoel. De ruimte is uitgerust met snelle wifi, een zetel om even te ontspannen en natuurlijk ook toiletten. Aan de coworking space bevindt zich een uitgeruste kitchenette met frigo, microgolfoven, vaatwas en spoelbak. Servies en bestek zijn vrij te gebruiken. Verder voorzien we gratis plat en bruisend water en heerlijke koffie met bonen van Aroma, een Oostendse koffiebranderij.
 • Hoe kan ik technische problemen met mijn werkplek oplossen?
  Er is altijd minstens één iemand aanwezig in het pand. Bij eender welke vragen kan deze persoon aangesproken worden.
 • Kan ik iets eten in sam coworking?
  Er is een kitchenette aanwezig in de coworking space. Hier kan gegeten worden aan de keukentafel, maar dat kan ook gewoon aan je bureau. Ons keukentje is uitgerust met een frigo, vaatwas en microgolfoven. Servies en bestek zijn ter beschikking en er is ook een beperkt aanbod aan extra's zoals zout en peper, olijfolie, honing, .. Wil je een broodje, panini of wrap bestellen? Laat het ons weten, dan voorzien wij deze via onze partner Nelly. Deze broodjes zijn alvast uitgebreid getest en goedgekeurd! :)
bottom of page